data-compliance-data-analytics.jpg

Data & Compliance

Binnen Compliance ben je werkzaam in de financiële sector en richt jij je op de naleving van wet- en regelgeving. Dit kan wetgeving over fraude, handel met voorkennis, witwassen of terrorismefinanciering zijn. De combinatie van Data & Compliance maakt het voor organisaties mogelijk om de wet- en regelgeving waar zij aan moeten voldoen naar een hoger niveau te brengen door het gegevensgericht toetsen en monitoren van transacties, processen en communicatie.

De afgelopen jaren is Compliance uitgegroeid tot een essentieel onderdeel binnen het bedrijfsleven en worden thema’s als Know Your Customer (KYC) en Customer Due Diligence (CDD) steeds vaker aangesneden. Compliance is belangrijk, want op het niet nastreven van de wetgeving staan hoge sancties. Jij zorgt ervoor dat bijvoorbeeld banken weten wie hun klant is en onderzoekt of zowel particuliere als zakelijke klanten ‘werken volgens het boekje’. Binnen Compliance bemiddelen wij professionals die door middel van analyse organisaties helpen om compliant te blijven. Als KYC of CDD analist ga jij op zoek naar zaken die niet kloppen om zo criminele activiteiten tegen te gaan.

Ben jij analytisch ingesteld en zie jij uitdaging in het bestrijden van witwaspraktijken en terrorismefinanciering? Bekijk dan direct de openstaande vacatures binnen Compliance!

Data & Compliance vacatures

Vacatures die wij binnen data & compliance vaak binnenkrijgen zijn onder andere data analist, data scientist, data engineer en machine learning engineer.

Meer weten over de mogelijkheden van Accentia?

Neem contact op met Jordy Zuijdwegt. 

portret_jordy_zuijdwegt 

Jordy Zuijdwegt

T: +31 (0)10 313 27 80
M: +31 (0)6 57 37 43 63
E: stuur mij een e-mail