Sollicitatieproces

Wij willen graag dat je weet wat er gebeurt als je bij ons solliciteert. Open en duidelijke communicatie. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Het sollicitatieproces is zo ingericht dat we op een snelle manier te weten komen of er een match is. Wat wij wel heel belangrijk vinden is dat jij je serieus genomen voelt. Zorgvuldig en persoonlijk, dat zijn we wel.

  1. Selectie. Jouw CV komt binnen bij ons. Hier wordt gekeken of er een match is tussen jouw kennis, kwaliteiten en werkervaring en de vacatures die wij aanbieden.
  2. Kort telefonisch gesprek. In dit gesprek horen wij graag wat jouw ambities, dromen en wensen rondom een nieuwe baan zijn. Hier leggen we ook kort uit wat wij voor jou kunnen betekenen. In dit gesprek kunnen we van beide kanten bekijken of we een samenwerking zien zitten.
  3. Persoonlijk gesprek. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hier gaan we dieper in op jouw kwaliteiten en kunnen we bepalen of direct een passende vacature voor je hebben of dat we je op een later moment benaderen.
  4. Aanbieding. Indien er een match is tussen jou en een vacature krijg je van ons een aanbieding.
  5. Gesprek bij opdrachtgever. Zie jij het zitten om met ons samen te werken en word jij enthousiast van een vacature die wij op dit moment hebben? Dan word je uitgenodigd bij de opdrachtgever. Hier gaat het dieper in op de inhoud van de functie en wordt er van beide kanten bekeken of het klikt.
  6. Contract tekenen. Is het gesprek positief verlopen en mag jij starten bij de opdrachtgever? Gefeliciteerd! Dan kan je bij ons op kantoor het contract komen tekenen.