Waarom Accentia

Waarom Accentia

Persoonlijke benadering

Wij helpen jou om betere beslissingen te maken. Wij geloven in waardecreatie met behulp van data analytics. Wij geloven dat data & analytics specialisten door middel van het verzamelen en verwerken van data, waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Data wordt ook wel de olie van de eenentwintigste eeuw genoemd. Het is van belang om het genereren van data slim te ontwerpen, zodat data realtime verzameld én gelijk ingezet kan worden. Zo wordt data business. Zo wordt informatiemanagement waardecreatie.

Persoonlijke benadering

Gecertificeerde partner

Kwaliteit en professionaliteit voor zowel onze data en analytics professionals als onze klanten. Dat is waar wij altijd voor gaan. Niet enkel het aanbieden van data en analytics vacatures, maar juist die stap extra nemen. Dit laten we dan ook graag toetsen. Onze organisatie en de recruitment- en detacheringsdiensten zijn ge-audit door onafhankelijke en geaccrediteerde organisaties. Accentia voldoet hiermee aan de NEN4400-1 en hier zijn wij trots op.

Partner

Specialisaties

Accentia heeft gekozen voor een niche-benadering. Met de focus op data en analytics hebben onze recruiters een specialistische kennis van de markt. Het identificeren van de juiste kandidaten voor jouw organisatie is onze uitdaging en tevens onze kracht. De juiste professionals vinden voor jouw organisatie. 

Wij specialiseren ons in vaste of tijdelijke medewerkers. Wij hebben generalisten en specialisten met een specifieke expertise. Executive niveau of interim management. 

Specialisaties