Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering

Detachering en recruitment met een persoonlijke aanpak

Onze opdrachtgevers noemen ons betrokken en toegewijd. Dit komt vooral omdat wij de menselijke factor belangrijk vinden binnen recruitment. Juist de persoonlijke connectie tussen de organisatie en een professional maakt iemand geschikt voor een specifieke vacature. Zo moet onder andere de persoonlijkheid van iemand passen bij de cultuur van een organisatie. Wij zoeken niet alleen uit of iemand geschikt is voor de werkzaamheden, maar ook of diegene het verschil kan maken.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat zowel de organisatie als de kandidaat merkt hoe serieus en toegewijd wij zijn. Korte communicatielijnen en maatwerk vinden wij belangrijk om succes te behalen bij een plaatsing. Graag nemen we uitgebreid de tijd om de behoeften en wensen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat goed te onderzoeken.

Onze persoonlijke benadering betkeent ook dat de professional vanaf het punt van solliciteren tot het moment dat de kandidaat in dienst gaat bij een opdrachtgever wordt begeleid door Accentia. Onze consultants staan in nauw contact met onze kandidaten en bereiden ze bij elke stap in de procedure voor.