INNOVATIE BEGINT MET MENSEN

Accentia helpt jou de juiste beslissing te maken.

Wat we doen

Wij helpen jou om betere beslissingen te maken. Wij geloven in waardecreatie met behulp van data analytics. Wij geloven dat data & analytics specialisten door middel van het verzamelen en verwerken van data, waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Daar heb je goede mensen voor nodig. Mensen die het vak begrijpen. Mensen die van het vak houden. Mensen die weten om te gaan met technische beperkingen, datakwaliteit en privacy. Maar ook mensen die concrete en bruikbare inzichten uit data weten te halen.

Data wordt ook wel de olie van de eenentwintigste eeuw genoemd. Het is van belang om het genereren van data slim te ontwerpen, zodat data realtime verzameld én gelijk ingezet kan worden. Zo wordt data business. Zo wordt informatiemanagement waardecreatie.

Met als resultaat het effectief én het efficiënt inzetten van investeringen. Return on investment wordt return on data. Accentia vindt deze mensen voor jou. Helpt jou om waarde te creëren voor jouw organisatie. Helpt jou om betere beslissingen te maken.

Hoe we dit doen

Detachering

Detachering is ideaal voor tijdelijke functies. Hierbij wordt het volledige werving- en selectieproces en dienstverband overgenomen.

Detavast

Met een detavast-constructie kunnen professionals na een vooraf afgesproken periode kosteloos in dienst worden genomen.

Werving en selectie

Werving- en selectie is geschikt als je het zoeken naar de kandidaat wil uitbesteden, maar het dienstverband binnen de organisatie wil houden.

Executive search

Executive search is een speciale dienst opgezet voor kandidaten met een hoge (management) functie en/of bovengemiddeld salaris.

Data en Analytics. Onze kracht.

Accentia heeft gekozen voor een niche-benadering. Met de focus op data en analytics hebben onze recruiters een specialistische kennis van de markt. Het identificeren van de juiste kandidaten voor jouw organisatie is onze uitdaging en tevens onze kracht.

Lees meer over Accentia

Neem direct contact op