Werken bij Accentia

Jouw carriere versnellen

Wij groeien in rap tempo en zoeken gedreven mensen die met ons willen meesprinten. Groei en persoonlijke aandacht, dit is waardoor jij razendsnel kunt ontwikkelen bij Accentia. In de wereld van data en analytics, waar snelheid en innovatie de norm zijn, ademen we diezelfde energie ook intern. 

Onze werkwijze is

duidelijk en helder

Samen gaan we in gesprek. Wat zijn jouw ambities, krachten en talenten? Hoe zorgen we ervoor dat jij jouw vaardigheden optimaal kunt inzetten om het beste resultaat te halen. Groeien doen we samen. Wij geloven dat het ontdekken en ontwikkelen van jouw krachten essentieel is voor gezamenlijk succes. 

"Accentia biedt mij de ruimte om mijn eigen dagen in te delen, waardoor ik een optimale privé-werkbalans heb en daardoor altijd 100% kan geven."

Waarom Accentia

  • Snel up-and-running door intensief inwerktraject

  • Grote corporates als klant uit diverse branches

  • Veel persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling

  • Snelgroeiend bedrijf, dus jij maakt impact

  • Flexibel en alle vrijheid die je nodig hebt

  • Directe open organisatie met korte lijnen

Jouw ideale dag

Joúw ideale werkdag?

Bij Accentia draait het allemaal om jóuw ideale werkdag! We zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven jonge professionals die willen bouwen aan hun eigen succesverhaal. Ben jij klaar om in actie te komen?

Bij Accentia geven we jou de vrijheid en autonomie om jouw dag, werkweek en carrière naar eigen inzicht vorm te geven. We geloven in jouw potentieel en bieden een omgeving waarin je kunt ontdekken waar jouw krachten liggen en hoe je deze kunt ontwikkelen. We bieden een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en floreren. Met onze ondersteuning en begeleiding kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen en jezelf uitdagen om steeds beter te worden. 

Wil jij een (half) dagje komen sfeerproeven op ons kantoor? Onze collega's vertellen je dan álles wat je wilt weten!

De lunch regelen wij natuurlijk!

Werkwijze

Meteen enthousiast?

Bekijk hier onze interne vacatures voor recruitment consultant en recruiter om meer te weten te komen over de inhoud van de werkzaamheden. 

Benieuwd naar wat Accentia jou nog meer te bieden heeft?

Ik vertel je er graag meer over.