Onze werkwijze

Onze werkwijze

We houden van onze mensen. Jouw carrière in data of analytics staat bij ons centraal. Zit je vast in je huidige positie en wil je verder? Wil je meer uitdaging? Meer uit jezelf halen? Wij helpen je verder. Samen bepalen we de richting van jouw carrière. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching.

Persoonlijke benadering

Onze opdrachtgevers noemen ons betrokken en toegewijd. Dit komt vooral omdat wij de menselijke factor belangrijk vinden binnen recruitment. Juist de persoonlijke connectie tussen de organisatie en een professional maakt iemand geschikt voor een specifieke vacature. Zo moet onder andere de persoonlijkheid van iemand passen bij de cultuur van een organisatie.

Korte communicatielijnen en maatwerk vinden wij belangrijk om succes te behalen bij een plaatsing. Graag nemen we uitgebreid de tijd om de behoeften en wensen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat goed te onderzoeken.

Onze persoonlijke benadering betekent ook dat jij als professional vanaf het punt van solliciteren tot het moment dat jij in dienst gaat bij een opdrachtgever wordt begeleid door Accentia. Onze consultants staan in nauw contact met jou en bereiden je bij elke stap in de procedure voor.

Dienstverbanden

Bij Accentia vinden wij het belangrijk dat jij voor een job kiest die bij je past. Dit kan als contractor of als ZZP'er. Wij bieden verschillende contractvormen aan:

Detachering

Bij deze contractvorm ben je bij Accentia in dienst, maar werk je ter plaatse bij de opdrachtgever. Alle vragen omtrent de inhoud van je werk overleg je met de opdrachtgever. Alle vragen omtrent je contract, salaris, uren, ziekte of vakantie overleg je met Accentia. 

Deta-vast

Een deta-vast contructie werkt in principe hetzelfde als een detacheringscontract, echter is er bij deze vorm sprake van een einddatum. Je werkt voor een X aantal weken/maanden voor Accentia en vervolgens treed je in dienst bij de opdrachtgever. Je contract zal dan ook lopen via de opdrachtgever en alle financiele en juridische zaken lopen ook via deze partij.

ZZP-overeenkomst

In deze vorm ben je ZZP'er of freelancer. Je behoudt zelf de vrijheid over het aantal uur dat je werkt, waar en hoe je dit doet. Technisch gezien heb je enkel de verantwoordelijkheid om je taken goed af te leveren. Hierbij betalen wij je per uur en ben je zelf verantwoordelijk voor alle lasten en af te dragen belastingen. 

Bij Accentia zijn we flexibel. We helpen je bij het maken van keuzes die passen bij jouw dromen. Niets is in beton gegoten, alles is bespreekbaar.