Kwaliteit

Onze kwaliteit

Accentia is een gecertificeerde detachering- en recruitmentpartner voor organisaties. Wij verbinden de beste data- en analyticsprofessionals met toonaangevende organisaties.

Accentia is een gecertificeerde detacheringspartner

Kwaliteit en professionaliteit voor zowel onze data en analytics professionals als onze klanten. Dat is waar wij altijd voor gaan. Niet enkel het aanbieden van data en analytics vacatures, maar juist die stap extra nemen. Dit laten we dan ook graag toetsen. Onze organisatie en de recruitment- en detacheringsdiensten zijn ge-audit door onafhankelijke en geaccrediteerde organisaties. Accentia voldoet hiermee aan de NEN4400-1 en hier zijn wij trots op.

Waarom is dit belangrijk?

Accentia heeft professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als detacheringspartner binnen data & analytics werken wij met onze partners samen op basis van vertrouwen. Dit vertrouwen wordt ondersteund door onze certificeringen. Deze certificeringen betekenen dat Accentia voldoet aan alle eisen omtrent de afdracht van loonheffingen, premies en het uitvoeren van identiteitscontrole. Zo weten onze klanten en data & analytics professionals precies wat ze van ons kunnen verwachten.

NEN 4400-1

De NEN norm 4400-1 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van detacheringsbureaus en onderaannemers. Er wordt getoetst of deze organisaties aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. Het gaat om:

  • Tijdige, juiste en volledige afdracht van loonheffingen en omzetbelasting
  • Administreren van identificatiedocumenten
  • Uitvoeren van identiteitscontrole en controle op gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland

Op de website van de SNA (Stichting Normering Arbeid) wordt bijgehouden welke ondernemingen aan deze norm voldoen. Essentium is ook getoetst en voldoet aan de boven gestelde normen.