Werken bij Accentia

Werken bij Accentia

We houden van onze mensen. Jouw carrière in data of analytics staat bij ons centraal. Zit je vast in je huidige positie en wil je verder? Wil je meer uitdaging? Meer uit jezelf halen? Wij helpen je verder. Samen bepalen we de richting van jouw carrière. We ondersteunen je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Met opleiding, training en coaching.

Waarom werken bij Accentia

Werken bij Accentia betekent een bijdrage leveren aan innovatieve projecten bij internationale, grote organisaties. Ben jij graag met de toekomst bezig door te focussen op smart-cities? Of vind jij het juist belangrijk dat de regels worden nagestreefd binnen de financiële sector? Ook professionals die het een uitdaging vinden om zich te focussen op syberterrorisme helpen we graag bij Accentia. Bekijk onze werkwijze of het sollicitatieproces als je geinteresseerd bent in een job binnen Data & Analytics. 

Onze werkwijze

Jouw carrière is belangrijk. Groeien en ontwikkelen doe je samen. Accentia faciliteert en jij kiest. Jouw inzet en jouw opdracht bepaal je zelf. Bij Accentia zijn we flexibel. Wij vinden een persoonlijke benaderingen en de juiste keuze van de vorm van jouw dienstverband belangrijk. 

We helpen je bij het maken van keuzes die passen bij jouw dromen. Alles is bespreekbaar. Lees meer over onze manier van werken. 

Werkwijze

Sollicitatieprocedure

Heb je een interessante vacature gezien en wil je bij ons solliciteren? Onze sollicitatieprocedure is makkelijk en helder. Wij houden van duidelijkheid, gedurende het hele proces. Kijk hieronder hoe de procedure er bij Accentia uit ziet. 

Sollicitatieprocedure

Meer weten over de mogelijkheden van Accentia?

Neem contact op met Jordy Zuijdwegt. 

Jordy Zuijdwegt

T: +31 (0)10 313 27 80
M: +31 (0)6 57 37 43 63
E: stuur mij een e-mail